In atasament se afla urmatoarele documente:
 
1. Scrisoare deschisa adresata Primului Ministru
 
2. Scrisoare deschisa adresata, individual si nominal, partidelor politice. Aceasta scrisoare deschisa are unele mici modificari fata de cea transmisa Primului Ministru, in sensul in care mentionam: ,,În această calitate, vă rugăm să sprijiniţi, prin toate mijloacele de care dispuneţi, eforturile organizaţiei noastre de a determina Guvernul României să renunţe la promovarea şi susţinerea adoptării Codului Administrativ prin ordonanţă de urgenţă!"
 
3. Scrisoare deschisa, in format word, transmisa catre agentiile de stiri si catre CNS Cartel Alfa cu rugamintea sa transmita si ei catre contactele confederatiei din presa, spre difuzare. Aceasta are titul ..,,adresata Guvernului Romaniei si partidelor politice,, si este semnata - Biroul Executiv al FNSA. 
 
Va rugam, in vederea maximizarii rezultatului acestui demers sa transmiteti si dumneavoastra, catre contactele locale pe care le aveti in mass-media,  documentul atasat in format in word. De asemenea, daca aveti relatii cu parlamentarii din teritoriu, va rugam sa le transmiteti adresa corespunzatoare partidului din care provin.
 
Click pe imagini pentru a descarca documentele:
      
  
 
 
 

Va rugam sa vizitati si pagina noastra de Facebook

Adresa

Cluj-Napoca,

B-dul Eroilor nr 16,

judetul Cluj.

Telefon :0264.598.333

E-mail : contact@fnsa.eu

Contactati-ne