Deoarece in adresa se precizeaza, la final, ca solicitarile organizatiei noastre vor fi trimise si

 ,,....pentru discutii cu reprezentantii PNL din cadrul administratiei locale,, - rog organizatiile sindicale constituite in institutii conduse de reprezentantii acestei organizatii politice sa prezinte acestora propunerile de modificare ale Legii nr. 153/2017 formulate de catre FNSA, la care sa ataseze adresa grupului parlamentar si sa solicite sprijin si formularea unui punct de vedere favorabil atunci cand vor fi consultati. Puterea FNSA nu sta intr-un grup de persoane aflat la conducere, ci in fiecare membru al organizatiei noastre. La nivel local, dumneavoastra sunteti FNSA si reprezentati organizatia iar impreuna putem, prin unitate si actiuni concertate, sa obtinem ceea ce ne dorim cu totii pentru membrii de sindicat si salariatii din administratia publica din Romania.

In cazul in care aveti si alte propuneri, va rog sa le transmiteti organizatiei noastre. Deocamdata, fata de cele inaintate de catre noi initial, am primit de la colegii nostri din cadrul Institutului National de Statistica (INS) un memoriu ce va fi inclus in solicitarile FNSA.

Adresa FNSA cu propunerile initiale de modificare a Legii nr. 153/2017 poate fi consultata accesand:

http://www.fnsa.eu/postare/legea-nr-153-2017

De indata ce vom primi raspuns la solicitarile noastre si de la celelalte grupuri parlamentare enumerate in adresa, vom reveni cu informari punctuale.

Click pe imagine pentru a descarca documentul:

Va rugam sa vizitati si pagina noastra de Facebook

Adresa

Cluj-Napoca,

B-dul Eroilor nr 16,

judetul Cluj.

Telefon :0264.598.333

E-mail : contact@fnsa.eu

Contactati-ne