Va facem cunoscut ca, în data de 28.01.2016, a avut loc la  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice o întalnire intre reprezentantii Guvernului României si federatiile din sectorul administratie  pentru discutarea Legii salarizarii în sectorul bugetar. FNSA a fost reprezentata de catre dl. Valer Suciu – presedinte.

La aceasta data, putem concluziona ca în perioada 25.01-01.02.2016 se fac evaluari si inventarieri ale problemelor si disfunctionalitatilor  privin salarizarea personalului bugetar din cadrul ministerelor si al institutiilor subordonate acestora.

?n data de 02.02.2016, Guvernul României, structurile asociative ale autoritatilor publice locale si federatiile  reprezentative vor face acelasi lucru pentru administratia publica locala. La aceasta întâlnire FNSA va fi reprezentata de catre dl. Valer Suciu - presedinte.

Dupa finalizarea acestei etape se va trece la propuneri si discutii pentru elaborarea actului normativ, în vederea eliminarii neajunsurilor si problemelor privind salarizarea semnalate în administratia publica locala.

Vom reveni cu detalii suplimentare intermediare dupa data de 02.02.2016.

Va rugam sa vizitati si pagina noastra de Facebook

Adresa

Cluj-Napoca,

B-dul Eroilor nr 16,

judetul Cluj.

Telefon :0264.598.333

E-mail : contact@fnsa.eu

Contactati-ne