Urmare a demersurilor Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA), Ministerul Finantelor Publice a suplimentat plafonul maxim privind cheltuielile de personal pentru majoritatea institutiilor din administratia publica locala care au solicitat acest lucru (Adresa FNSA nr. 71/10.07.2015 si Adresa FNSA nr. 75/12.08.2015 – acestea pot fi vizualizate accesând site-ul federatiei noastre: www.fnsa.eu). Acolo unde acesta nu a fost suplimentat, situatia se va remedia în cel mai scurt timp.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca în perioada urmatoare conducerea federatiei va participa la negocierea Proiectului de lege privind salarizarea unitara în sistemul bugetar. La precedenta întâlnire d-na Rovana Plumb – ministru MMFPSPV a vehiculat o crestere salariala, din toamna, de 15% pentru angajatii din administratia publica locala însa în conditiile actuale revendicarea noastra va fi de minim 25%, similara cu cea din sectorul sanatate.

Va reamintim ca FNSA este în conflict de munca, în aceasta perioada desfasurându-se procedura pentru strângerea de semnaturi în vederea declansarii grevei generale, ca urmare a nesolutionarii de catre Guvernul României a revendicarilor salariatilor din sectorul nostru de activitate. Modelul tabelului pentru transmiterea senaturilor poate fi descarcat accesând: http://www.fnsa.eu/Articole/STRANGERE-DE-SEMNATURI-IN-VEDEREA-DECLANSARII-GREVEI-GENERALE. Termenul limita pentru transmiterea acestora este 15 septembrie 2015 iar coordonatele de contact sunt: email – contact@fnsa.eu sau fax – 0264.598.333.

Va rugam sa vizitati si pagina noastra de Facebook

Adresa

Cluj-Napoca,

B-dul Eroilor nr 16,

judetul Cluj.

Telefon :0264.598.333

E-mail : contact@fnsa.eu

Contactati-ne