Stimate colege,
Stimati colegi,

Din pacate, in aceasta perioada, organizatiile sindicale din administratia publica locala din Romania sunt invitate, de catre reprezentantii CNSLR Fratia, sprijiniţi de prefecturi, sa se alature acestei organizatii, sub pretextul ca aceasta este garantul mentinerii veniturilor salariale si respectarea drepturilor angajatilor din primarii si consilii judetene.

Va reamintim ca CNSLR Frația s-a dezis de acțiunea sindicală comună, încheind un acord cu Guvernul Romaniei. Pentru unii, solidaritatea sindicală ține doar până la poarta Guvernului, dincolo de care se activează comanda politică.

Desi reprezentantii acestei confederatii incearca de induca ideea ca acest protocol este in sprijinul salariatilor, el reprezinta de fapt subordonarea politica si, alt efect secundar, demobilizarea membrilor de sindicat, pentru a nu supara sau deranja prin actiuni specifice organizatiilor sindicale, clasa politica aflata la guvernare.

De altfel, daca aveti interes, puteti cerceta istoricul actiunilor de protest organizate de catre sindicatele din administratia publica locala afiliate la CNSLR Fratia. Nu veti afla mare lucru, decat ca au fost si sunt prietenii tuturor guvernelor. Doar declaratii in presa si amenintari de fatada, ca sa justifice activitatea. FNSA si alte organizatii sindicale, care si-au mentinut intotdeauna verticalitatea pentru a reprezenta cu onestitate si sinceritate drepturile salariale ale angajatilor din primarii si consilii judetene, CONDAMNA modul acesta de a face bişniţă cu membrii de sindicat, doar pentru a le incasa cotizatie.

Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata protocoale de colaborare cu organizatii politice, indiferent care sunt acestea.

Nu va lasati intimidaţi de Prefecturi sau amagiţi de catre aceşti falşi reprezentanţi ai salariaţilor din administraţia publică locală!

Unitate pentru Demnitate!

Va rugam sa vizitati si pagina noastra de Facebook

Adresa

Cluj-Napoca,

B-dul Eroilor nr 16,

judetul Cluj.

Telefon :0264.598.333

E-mail : contact@fnsa.eu

Contactati-ne